Dvärsätts Bollklubb

Dvärsätts Bollklubb - Vår bakgrund
Efter att Dvärsätts Allmänna idrottssällskap slutade med sin fotbollsverksamhet under 50-talet har det varit tunnsått med fotboll i centrala Dvärsätt. 60 år senare är det dags igen! Det började som en vision att återigen få ha en aktiv fotbollsklubb i byn. Efter mycket om och men, började träningar att inträffa för nöjes skull under våren och sommaren 2015 och i september klubbades beslutet igenom och Dvärsätts Bollklubb var ett faktum. Dvärsätts Bollklubb är namnet på föreningen som säsongen 2016 startade i herrarnas division 6, laget slutade på en förstaplats efter att ha gått obesegrade genom serien och blev därmed uppflyttade till division 5 inför säsongen 2017. Matcherna spelas på den nu renoverade planen "Lövudden" i centrala Dvärsätt – precis som under 1950-talet. Hoppas ni vill vara med oss och följa vår resa framåt!
Årsmöte 2018

Johan Jonsson - Ordförande