Dvärsätts Bollklubb

DBK-galan 2018 i bilder
90 personer besökte galan för att vara med och fira DBKs avancemang till division 4!

Dvärsätts Bollklubbs Gala 2017
På bilderna ser ni bland annat minglet, tal från både Felix Persson och Johan Jonsson samt underhållningen där en av våra spelare - Christoffer Sjöqvist var med på en kant.
Galan 2017 var en lyckad tillställning. Efter god mat, underhållning, prisutdelningar och dans så lämnade alla lokalen med ett gladare humör.
Bilder från ceremonin för serievinnarna 2016.
Varje år får det lag som vinner sitt seriespel komma till Jämtkraft Arena och hyllas med blommor och applåder, 2016 vann Dvärsätts Bollklubb divsion 6 och fick därför vara med på detta.
Första bilden på stundande Dvärsätts Bollklubb
Av dom på bilden så kom majoriteten att bli de första att spela i laget. Bilden togs av initiativtagaren och tränaren Felix Persson. Tredje från höger står klubbens första ordförande, Johan Jonsson.
En kväll i maj samlades ett gäng kompisar på Lövudden för att testa på idén om ett fotbollslag i byn. De som syns på bilden är dom personer som var med på första träning, redan 3 månader innan föreningen officiellt skulle bildas i september och dra igång sin verksamhet.

Övriga sponsorer
Stötta oss!